Ungdomsgruppa til Stovner Rideklubb

Dette er siden til Undomsgruppa v/ Stovner Rideklubb. 
Her vil det komme oppdateringer om ulike hendelser som skjer.

Ungdomsgruppa er laget for at de under 18 år kan samles og dele tanker, ideer og forslag som har med klubben å gjøre. Ofte kan det oppleves litt vanskelig for de yngste å komme med forslag og meninger som faktisk når helt fremt til styret, så derfor vil dette være en mulighet for de unge til å dele det de har på hjertet. Gruppa ble startet i slutten av 2016, og vi har nå begynt å planlegge spenennde aktiviteter vi kan ha sammen gjennom året 2017. Her er også gruppa flinke til å komme med forslag! 

Ungdomsgruppa ble startet av Stovner Rideklubb's to ungdomsrepresentanter, Pernille og Cecilie. Som ungdomsrepresentanter føler vi at vi har et ansvar for at de unge skal ha det bra, og vi valgte derfor å starte opp denne gruppa. 

Vi har masse spennende i vente gjennom 2017, og gleder oss til veien videre! 

Facebookgruppa til de Unge i Stovner Rideklubb

For å kunne kommunisere enklere med hverandre har vi også laget en facebookgruppe som man kan melde seg inn i. Denne brukes til å dele tidspunkter på ulike aktiviteter som for eksempel pussekonkurranser, filmkvelder etc. og for at Pernille og Cecilie enkelt skal kunne spørre gruppa om ting de lurer på, eller som medlemmer i gruppa lurer på.

Du kan enkelt bare trykke på bildet til høyre for å komme til gruppa, eller følge denne linken. 

Stovner Rideklubb's youtube-kanal

I forbindelse med oppstart av gruppa, har vi laget en youtube-kanal som ledes av Pernille og Cecilie. Det har allerede kommet ut noen videoer på kanalen, og vi har enda mange spennende videoer og ideer i vente. 

Det er ofte mye informasjon å ta til seg av regler ol. som ofte kan være litt tungt å lese igjennom. Vi har derfor tenkt at informasjonsrike videoer tilknyttet rideklubben, klubbstevnerstevner, fakta om hest og ridning osv kan være enklere å ta til seg gjennom en video. Her får også alle i gruppa lov til å være med samt komme med forslag til videoer, og produsere egne videoer. 

Youtube-kanalen heter Stovner Rideklubb, og du kan enkelt følge med på nye oppdateringer ved å trykke på abonner-knappen. 

Legg til Stovner Rideklubb på Snapchat!

Stovner Rideklubb har fått en egen Snapchat-bruker styrt av ungdomsrepresentantene Pernille og Cecilie. Her vil det komme opdateringer når vi har ulike aktiviteter som stevner, pussekonkurranser og diverse. Legg oss til med brukernavn; stovrideklubb, eller scan bildet til venstre med snapchat-appen. 

Brukernavn: stovrideklubb :) 

lagt til handlevogn